Om mig

Hvem er jeg

Jeg hedder Simon Christian Munk Sørensen jeg er 40 år gammel. Jeg bor i Aalborg og har boet her siden 2004, hvor jeg flyttede hertil for at læse Nanoteknologi på universitetet. Jeg læste Nanoteknologi i to år og syntes det var super interessant, især biologi delen, men da jeg nåede til min eksamen i kvantemekanik, blev jeg enig med mig selv, at det alligevel ikke var mig.

Jeg fik derefter et job i Post Danmark, hvor jeg var ansat på fuld tid i to år. Jeg har omdelt post i store dele af Aalborg og har derved også lært byen godt at kende, men jeg har dog arbejdet mest i Aalborg Øst og Gistrup. Det var en rigtig god arbejdsplads med mange rigtig gode kollegaer og sjove stunder når posten skulle ud i regn, sne og slud!

Det var hele tiden planen at jeg ville tilbage og tage mig en kandidat uddannelse og efter en snak med min bror faldt min kærlighed på Informatik studiet, da IT også er en stor passion for mig. Det blev Informatik da jeg godt kunne lide blandingen mellem IT og Kommunikation, hvilket betød at man kunne komme ud blandt andre mennesker og ikke nødvendigvis skulle gemmes væk i en kælder for at kode. Der gik heller ikke lang tid før at jeg faldt for studiet og det er især brugervenlighed jeg synes er interessant. Det er blevet en indgroet del af min person og jeg kan ikke lade være med at lægge mærke til brugervenligheden når jeg surfer rundt på diverse hjemmesider.

Når jeg ikke lige surfer rundt på hjemmesider er jeg elsker jeg at være sammen med venner og familie. Det kan være til en hyggelig aften med noget godt at spise og et spil Trivial Pursuit eller Bezzerwizzer. Det kan også være vi ser en god film i hjemmebiografen, eller hvis det er en storslået action film, i biografen med popcorn og sodavand.

Hvis jeg er derhjemme øver jeg mig på min mundharmonika, et sjovt og krævende instrument som jeg prøver at lære at spille på. Jeg synes det kunne være fedt at lære at spille blues på den, og det går også fremad. Jeg har også for nyligt fået et spejlrefleks kamera som jeg godt kan lide at tage billeder med, jeg vil gerne lære at tage nogle flotte naturbilleder, og især fange flotte eller sjove naturfænomener.